“Konvensyen Usahawan Muslim” | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: “Konvensyen Usahawan Muslim”

“Konvensyen Usahawan Muslim”

Assallamualaikum


Jika berminat,sila tekan BANNER diatas untuk maklumat terperinci.

Konvensyen Usahawan Muslim adalah sebuah konvensyen yang menghimpunkan usahawan-usahawan tempatan, yang dikenali sebagai status jutawan untuk berada dalam satu pentas.Bagi semuaa yang berminat untuk menyertai Konvensyen Usahawan Muslim pada 7 September 2013 ini, sila daftarkan diri korang sekaranggg! :) Banyakkkk tips, perkongsian ilmu dan bagaimana mahu menjadi seorang usahawan berjaya yang korang bakal dapat melalui perkongsian ilmu bersama para panel terpilih dan beberapa lagi usahawan berjaya yang akan bersama-sama memberikan ilmu, motivasi dan tips kejayaan mereka.

Dalam kehidupan yang semakin mencabar ni, ramai yang cuba mencari peluang untuk Pendapatan Sampingan di samping Kerjaya Sepenuh Masa yang sedia ada. Pendapatan Sampingan samada dengan memulakan Perniagaan kecil dan menjadi USAHAWAN atau sekadar kerjaya sampingan, Pendapatan Tambahan memang amat membantu dalam kehidupan seharian. Tapi, berhati-hatilah dalam memilih jalan Pendapatan Sampingan ini kerana kemungkinan untuk di TIPU amatlah mudah.Oleh itu pemilihan untuk Pendapatan Sampingan anda perlu BIJAK kerana tujuan utama adalah untuk ANDA mendapat PENDAPATAN.

Sekian Terima Kasih

7 comments:

 1. Replies
  1. Nop..just tlg sampaikan info sahaja..^^

   Delete
 2. kalau berminat untuk jadi usahawan boleh la join kan..buat masa ni, belum lagi ke tahap tu..hehehe

  ReplyDelete
  Replies
  1. shaila just menyampaikan informasi sahaja..^^

   Delete
 3. Entri yang menarik... Good Luck .. Semoga berjaya menjadi salah seorang pemenang Contest ini... ;)

  ReplyDelete
 4. @Shaila,
  Chayok3x ~~..
  Terbaik! Moga berjaya.. Tolong support2x trafik ajer ni..

  Kami pun baru sahaja sertai Cabaran ini...
  Sekadar mencari kenalan blogger baru..
  Selamat berkenalan.

  Jemput terjah pula di artikel kami.

  Ikhlas,

  Amin Johar
  Webmaster
  PAKAR NIAGA

  ReplyDelete

INFO TERKINI