Tuesday, June 25, 2013

Projek 100 Bloggers

Assallamualaikum


hai...tadi sedang shaila blogwalking..then terjumpa Projek 100 Bloggers  ini...so shaila tertarik untuk join Projek 100 Bloggers...so jom join projek ini..jum tengok syarat-syaratnya dahulu..

SYARAT UNTUK JOIN

1-Mempunyai Trafik sehari 500 unique visitors atau lebih.

2-Setiap post mendapat 5-10 komen daripada pembaca. 

3-Blog bukan copy paste, politik atau isu sensitif. 

4-Tidak terikat dengan mana-mana syarukat pengiklanan. 

5-Update blog sekurang-kurangnya 4 kali atau lebih dalam seminggu. 

6-Tinggal di Malaysia, dan berstatus Warganegara. 

7-Sanggup memberikan komitmen kepada Projek ini. 

8-Lebih diberikan keutamaan kepada blogger : family, remaja, teknologi, usahawan dan makanan.

NAK JOIN?
SILA KLIK SINI

Sekian.Terima Kasih..^^

29 comments:

  1. waaa..macam best je shaila..hehe
    apa2 pun good luck tau.. =)

    *nak terjah sana jap*

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak join macam mana shaila.. syarat 1 tu, mcm xde pun kat diri ni..syarat lain tu mcm ok je..

      ni tntng apa ye?

      Delete
    2. Actually shaila just try and error jer...shaila pun tegah godek2 cari tujuan projek ini..^^

      Delete
    3. Just isi form dekat bawah..then buat entry pasal projek ini...entry itu letak dalam form itu sekali

      Delete
  2. oo..yeke.. nmpak mcm best..tp nak tahu juga tujuan lebih lnjut tntng projek ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah...shaila pun sdg mencari tujuan projek ini..

      Delete
  3. dah baca dah shaila link yang awak bg tu.. erm, nampak menarik.. cuma terfikir jap mampu buat ke x.. tapi kalau tak cuba tak tahu kan?? =)

    sebab shaila pun berani mencuba, so kita pun nk cuba sama la.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhhh..good...just cube aje...ade rezeki adalah...^^

      Delete
  4. yup..betul tu..sambil belajar selok belok lebih mendalam kan..insyaAllah.. =)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab sudi promote mengenai projek ini.

    ada masa add Bro di facebook. https://www.facebook.com/framestone

    ReplyDelete
  6. nak joi..tp katerian x mencukupi almaklom lah x famous hehhehhe

    ReplyDelete
  7. all the best dear...xleh join kot sbb blog suka hati nk update bila..seminggu sekali belum tentu blog berupdate...haha

    ReplyDelete

INFO TERKINI