SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS

Assallamualaikum

klik banner untuk join
Bismillah..
sebenanrnya,dah lama tidak membuat segmen memandangkan segmen sebelum ini agak kurang mendapat sambutan.Namun aku harap kali ini dapat sambutan dan supporters dari rakan-rakan semua!
SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
Tujuannya:adalah untuk menambahkan bilangan followers(rakan2 )dan meningkatkan traffic blog:)
untuk yang ingin join :
  1. follow blog JIAKREATIFELT ok
  2. add aku di google +
  3. Buat tajuk entry : SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
  4. Tinggalkan link entry korang di kotak komen aku

TARIKH TAMAT PADA 31 MEI 2013
JOM JOIN SEMUA~!...^_______^


16 comments:

  1. join sama.. =)

    http://april-in-love.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih awak sudi joined segmn sy.slm kenal^______^

    ReplyDelete
  3. done follow sini lama dh..

    dari segmen :
    http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/06/3rd-annivesary-ga-blog-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  4. Hi Shaila, nice blog you have.
    You have fun and keep a song in your heart.
    Have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete

  5. Hai..sy ada menerima tempahan kraf felt pada harga yg sangat murah..

    http://azcreations11.blogspot.com/

    https://www.facebook.com/pages/AZ-Craft-Creations/109353639269048

    Thanks.. =)

    ReplyDelete
  6. saya kurang nerti tentang segmen-segmenan mbak maklum orang deso

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...

    Nice blog... singgahlah ke blog saya http://adhiemenulis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. already done follow ur blog....jmpot la sggah kmbali...=)

    ctamanaqim.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Salam..

    Jom singgah AZ Collection.. Mcm2 pilihan PEPLUM ade kat sini..
    Dapatkan dengan harga yang SANGAT MURAH!! Nak tempah FELT KRAF pn blh..
    Apa lagi? Jom la singgah sini
    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002..

    Jom LIKE.. <3

    ReplyDelete
  10. Akak pun lama tak join segmen.

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen kak Shaila.. good luck! :)

    ReplyDelete
  12. dimana dpt buy, sy diindonesia pernah pakai mau buy tak ada lagi...

    ReplyDelete

INFO TERKINI