Cherating-Tenanngkan fikiran seketika..

Assallamualaikum


Hai..hai..hai..wah..tajuk entry macam orang putus cinta saje...hihihi...actually pada hari isnin,saya pergi ke cherating bersama office mate.

Cherating merupakan sebuah bandar pantai terkenal di negeri Pahang, Malaysia. Pantaiyang menghadap Laut China Selatan ini terletak kira-kira 50 km (45 minit perjalanan) dari Kuantan.
Pantai Cherating merupakan tempat perkelahan yang popular dan juga merupakan tapak Resort Club Med yang terkenal dan juga merupakan yang pertama di Asia.

Tujuan saya ke cherating memang hendak hilangkan stress berkerja.saya pergi tidak lama pun..petang isnin pergi dan petang selasa balik.Office mate saya ada meeting SME Corp di cherating..yang saya pulak saja menyebuk..lagipun saya belum pernah sampai ke cherating lagi..


Kami menginap di Impiana Resort...inilah bilik kami..actually bilik dia memang tip top sangat berpuas hati hati..cuma makanan dia kureng sikit...huhuhu


Okay..ini salah sorang office mate saya..yang sorang lagi deman...huhuhu..so kitaorang saje pergi jalan-jalan..

 Siap ada tempat basuh kaki tu...cantik dan unik...huhuhu


 Okay..kita basuh kaki dulu yer...huhuhu

 jeng..jeng...jeng...wahhhh...tenang rasa dapat melihat keindahan pantai...memang teang saje rase....hurmmmm..

 Okay...ini play house untuk kanak-kanak...hihihi...

hahahah...jangan salah sangka...saya xmasuk dalam pun...eksyen jer lebih...hihihi...

Okay itu sahaja cerita saya tentang jalan-jalan di cherathing...bubye...

contact :

TEL: +60 (9) 581 9000 TOLL FREE: 1800 88 8828 FAX: +60 (9) 581 9090/9451 info.cherating@impiana.com
Sekian..Terima Kasih..

9 comments:

  1. hah tidur nyenyak sgt tu mesti kuat dengkur kn kn...ehehe :p

    ReplyDelete
  2. tak pernah pegi cherating =D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Biasa sahaja...xbyk tempat jalan-jalan..^^

      Delete
  4. waaaahh, bestnya..saya pun tak pernah sampai sana lagi..dalam mimpi pun belum..haha..
    nampak menarik sangat2 tmpatnya.. =)

    ReplyDelete