Blog Secret Of Shaila di Review..^^ | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: Blog Secret Of Shaila di Review..^^

Blog Secret Of Shaila di Review..^^

Assallamualaikum



hai semua...tadi dok review blog orang...haa..now hambek kau...blog kau pula orang review..tapi saya suka...hew..hew..hew..actually saya menang GA yang telah dianjurkan oleh Farah Bubble...hadiah saya dapat adalah review blog oleh adik Iha...serius saya cakap...sangat...sangat...terharu bila bace komen beliau tentang blog saya..terasa dihargai sangat-sangat..taip entry ini pun actually sambil nangis-nangis...hee..xdelah gurau jer..over gitu...ada satu komen iha menbuat saya tersedar...a'ah la iha..bahagian biodata saya tak banyak info..hihihi...xpe-xpe nanti ada masa akak update..apa-apa pun thanks dear..


Okay inilah owner blog..apa yang saya nampak iha ini sangat teliti orangnya...kalau tidak xdelah dia kaji blog saya sampai lebam..hihihi..apa yang saya nampak blog iha ini sangat kemas dan really cute..yang penting kalau soft pink gitu...i like...blog iha ini juga ada menceritakan tentang kehidupanya...selain itu juga,,iha nie...sangat-sangat rajin join segment..bagus iha...saya tabik semangat kesungguhan yang ada dalam diri anda..akhir kata..akak doakan adik berjaya dalam dunia blogging..amin...

Credit To

Sekian..Terima Kasih

8 comments:

  1. Alaaa kak Shaila, buat iha nak melelehkan hingus je tau baca entri ni.. wuuu tenkiu berimash ek.. tak sangka blog sponsor kena review balik, hehehe.. insya Allah iha akan datang sini selalu, insya Allah.. tq tau akak, sayang akak! :D

    ReplyDelete
  2. tahniah shaila..seronok rasanya kalau blog kita direview dgn penuh teliti kan.. sekurang2nya ada orng tlng inform kekurangan yang perlu diperbaiki.. =)

    ReplyDelete

INFO TERKINI