Wednesday, April 24, 2013

Segmen simple-simple by Mohd Zuhri

Assallamualikum

Sila Tekan BANNER untuk join..^^




Syarat-syarat

buat satu entry bertajuk segmen simple-simple by mohd zuhri ..

tempek banner aku yang comey lotey kat atas ni

backlink kan ke entry ni

dah ???

publish dan amik link entry korang letak dekat comment entry segmen ni

tempat lain aku tak layan lah ..

jom ikut syarat ni pulak 

wajib follow blog Mohd Zuhri , Cik Ily , Shazillah , Nor Faezah , Ain Hijrah

wajib like fanpage ni jugak

dah ikut syarat tu ?? ikut syarat ni pulak 
wajib follow twitter ni 

klik link ni sampai habis loding (jujur ok .. sapa tak jujur berdosa ..!) 

dah ?? 

harap sangat ikut syarat semua tuh ok 

jangan tipu lah ye ok 

jujur lah ... plezz sangat hehe :)

pemenang aku pilih berdasarkan random dan top refferal 

Hadiahnya ?? novelx2 (tajuk suami aku ustaz dan sebenarnya saya isteri dia) 

(novel x2 lagi boleh pilih sendiri ) , (topup rm 5x10) , (selendang x2) , (bantal boleh tulis nama sendiri x2 ) 

TAMAT ?? 4/5/2013 

GOOD LUCK..

14 comments:

  1. woot woot..tak pernah lagi join atau buat ape2 segment atau giveaway even dah bertahun tahun blogging...lulz

    Perlu ke Free Education di Malaysia?

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/free-education-do-we-really-need-it.html

    ReplyDelete
  2. datang sini terjah sponsor "segmen simple-simple by mohd zuhri"
    already follow sini :)

    ReplyDelete
  3. hi dear! I just found your blog and I love it! would you like to follow each other via gfc and bloglovin? I always return the follow...leave me a comment to let me know please
    http://signaturechic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hi again! thank you for visiting and following...I am following you now as well :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay..thanks follow me..nice too meet you..^^

      Delete
  5. Assalamualaikum, BW sampai ke sini..

    ReplyDelete
  6. hai.. jengjalan petang2
    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/biarlah-aku-mati-dulu.html

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

INFO TERKINI