Tuesday, April 16, 2013

Adha Skin Care

A

B

 hai semua..entry kali ini saya ingin menceritakan tentang skin care yang saya gunakan..okay Gambar A diatas...belah kiri adalah sebelum saya menggunakan skin care itu dan sebelah kanan adalah after saya menggunakan skin care itu without any make up.Manakala gambar B pula adalah sebelah kiri saya mneggunakan make up yang tebal..tapi stil nampak kusam dan belah kanan pula adalah..hanya menggunakan make up yang nipis tapi still nampak berseri gituu..hahaha..perasan..okay apakah skin care yang saya gunakan?jawapanya adalah Adha Skin Care.

Info Tentang Adha Skin Care

A-DHA BeautyCare adalah produk kecantikan yang sesuai untuk semua golongan tanpa mengira tua @ muda, lelaki mahupun wanita dan ianya mampu mengatasi berbagai masalah kulit wajah yang anda alami seperti:

-menghilangkan jerawat
-meratakan lubang jerawat
-menyamarkan dan
-menghilangkan flek-flek hitam dan pigmentasi atau warna kulit wajah tidak sekata
-memutih dan melembabkan kulit
-mengecilkan pori2
-membuatkan kulit anda nampak bercahaya
-meremajakan kulit muka
-menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda
-mencegah timbulnya jerawat
-Melembabkan, Memutihkan dan mencerahkan kulit.
-Membantu menyamarkan noda hitam
-Mencegah timbulnya jerawat
-Menyamarkan garis halus dan memperlambat tanda-tanda penuan
-Mengecilkan pori-pori
-Mengangkat sel-sel mati dan merangsang pertumbuhan sel baru

next entry saya akan ceritakan pengalaman saya menggunakan Adha Skin Care..tunggu yer..^^

SEKIAN TERIMA KASIH..

16 comments:

  1. Replies
    1. hihihi...xdelah testimoni pun..just sharing jer..^^

      Delete
  2. Sounds like a good product, nice testimonial :)
    What does Adha Skincare looks like?

    ReplyDelete
  3. wahhh xsabar tunggu next entry...errr gitau harga sekali ek...:p

    ReplyDelete
  4. set a-dha ada 2 jns kn
    pink n hjau
    kalau umr 23 thn tp kvkit brjrwat resdung. beminyak n brparut
    set mane yg sesuai ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai...untuk:

      Set PINK bawah 40 tahun
      Set HIJAU atas 40 tahun

      Delete
  5. waa..bagusnya dia..siap review lg..dah pernah pakai kan..ok la tu..tp shaila mmng lawa pun.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee..shaila mmg suke review product kecantikkan..alamak..biasa saje la yang..^^

      Delete
  6. Adha nie sangat bagus berpuas ht n berbaloi2

    ReplyDelete
  7. Saya juga menjual adha dgn harga rm105 1 set skli serum n free postage call / SMS 0172443436 / 0193411046

    ReplyDelete
  8. Dah lama ke pakai yunk? Cantik kulit..kite baru nak try..:-) tapi masih ada jugak rsa takut nak try..huhu. jemput ke blog kite ye..blog walking..:-)

    ReplyDelete
  9. Salam..berapa ringgit ek adha ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai dila, average dalam 100 lebih yang..(^_^)

      Delete

INFO TERKINI