My Blog Kena Hack


 Salam hai semua...tarikh 21/12/12 adalah tarikh paling sedih buat saya,saya kehilangan blog kesayangan saya.Blog saya secret of us terpaksa ditutup untuk langkah berjaga-jaga dari digodam oleh orang yang tidak bertanggungjawab.Saya kehilangan blog kesayangan dan juga follower saya.Sedih sangat-sangat rase.Bukan mudah untuk membuat blog dan mencari follower..Pada mulanya saya rase give up untuk berblogging lagi,tapi dunia blogging dah jadi separuh dari hidup saya and saya tidak boleh tinggalkan.Selain itu galakkan dari kawan-kawan saya.So saya perlu bangkit.Hai Shaila ini dugaan untuk awak.Semoga tabah menghadapi semua ini.Setiap yang berlaku pasti ada hikmah.Think positif and be strong!!you can do it!!.everythings will be alright..^^

17 comments:

  1. alahai kesiannye..ade backup ke content2 blog lama tu?..sabar je la ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh...time tu tak terfikir nak buat back up...just fikir nak delete jer...coz takut akaun blog digodam oleh stalker...thanks yer follow saya...^^

      Delete
  2. Replies
    1. trah...bukan setakat seram,macam mimpi ngeri jer...huhuhu..thanks sudi kawan dengan saya...^^

      Delete
  3. patut la cari bloh tuan tanah xjumpe...ingatkan dah tukar template baru...rupanya siap tukar blog baru lagi..ingat set private blog lama...nape tak bekap??(dgn pantas aku bekap blog aku)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa...nie fisrt berlaku mcm cuak giler...dalam fikir just fikir nak delete terus...xfikir pun nak back up...tapi rasenaya pernah buat buat bacu up...then cari xjumpe..^^

      Delete
  4. Salam alaik, akak.
    boleh saya nak minta tolong?? saya ada nk kena siapkan project. sy randomly tnya org ramai esp umur 17-25, buat survey.
    jd, nk minta akak tolong jwb soalan ni.

    siapa idola akak dan sebab2 pilih beliau.

    jwb dalam 10 ayat. lepastu bolehlah email pd sy:

    fatiniffahaqilah@yahoo.com

    terima kasih sgt2. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..insyaallah nanti akak balas yer..^^

      Delete
  5. Harap bersabar. Sesungguhnya Allah ada yang lebih baik untuk kita. http://studioous.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Takut juga kan...
    kena berhati2 juga..
    walau pun akak baru dlm blogging ni & tak famous langsung tapi sayang sgt kt blog tu..hehe:)
    nak belajar buat back up lah lepas ni...
    sama2 kita jadikan tauladan...
    terus kan ber blog ye dik...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuu..kena buat back up..sape yg xsyh blog,even xfamous pun..huhuhu..thanks akak^^

      Delete
  7. Kena godam memang isu menyedihkan tapi takpe bukan kena goda. Kalau kena goda, lagi teruk virusnye...jangan marah ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii..kena goda tuu lain kes...hihihi...^^

      Delete
  8. tak patut betul orng yang godam tu.. dah penat2 kita bina dari mula, terpaksa delete..takut dengar..sebab dah 2,3 orng dgr kisah camni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm...tuelah..nak wat mcmana...tapi beware semasa berblogking di office...pastikan sebelum balik log out akaun..^^

      Delete
  9. kisahnya.
    takut je jadi ceng gini.kenangan lama semua terpaksa delete kan.

    terimakasih peringatan tu dik

    ReplyDelete

INFO TERKINI